Türk Yapımı Korku Oyunu No: 70'ten Yeni Bir Tanıtım Videosu

21.09.2015 01:10 Ömür Gencer


       Türk geliştirici ekip The Old Moustache tarafından geliştirilen korku oyunu NO: 70 için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Yayınlanan videoda oyun boyunca bizlere korku dolu anlar yaşatacak bazı mekanları görme şansı yakalıyoruz.
 
      Videoda herhangi bir oynanış sahnesine yer verilmese de oyunun atmosferi hakkında fikir sahibi olabileceğimiz mekanlar görülmekte. No: 70'in Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirildiğini hatırlatalım.
 
      The Old Moustache, geçtiğimiz dönemlerde No: 70 için bir demo yayınlayacağını dile getirmişti. Belli bir süre sonra hala yayınlanmayan bu demo için yapımcı ekip "Demoyla ilgili gecikme yaşandığının farkındayız ama her şeyin daha iyi olması için buna gerek olduğunu belirtmeliyiz." yorumunu yapıyor. Oyun için yayınlanan yeni videou aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No70: Eye of Basir Platformlar: PC Geliştirici: Old Moustache Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler