Turnuva Kazanan Oyuncunun Oynadığı Oyuna Yaşı Yetmezse!

11.10.2017 15:31 Tunahan Safdır

 
     Bilindiği üzere derecelendirme kuruluşları, oyunları içeriğine göre sınıflandırırlar. Herkesin oynayabileceği oyunlar buna göre sınıflandırılırken, şiddet, argo vb. öğeler içeren oyunlar daha yüksek yaş sınırıyla derecelendirilir. Ubisoft'un son dönem oyunlarından For Honor, derecelendirme kuruluşu ESRB tarafından M yani yetişkinlere uygun içerik kapsamında tutuluyor. Buna göre oyun 17+ yaşa hitap ediyor. İşte tam bu noktada olaylar ilginçleşmeye başlıyor.
 
     Ubiday 2017 kapsamında Japonya'da pek çok Ubisoft oyunu için turnuvalar düzenlendi. Bu turnuvalardan bir tanesi de For Honor için yapıldı. Game Watch'un resmi Twitter sayfasından yapılan duyuruya göre turnuvayı kazanan oyuncu Eidemusushi isimli 15 yaşında bir çocuktu. Turnuva şampiyonunun oyunu oynamaya yaşının yetmediği anlaşıldıktan sonra ise bu duyuru yayından kaldırıldı. Game Watch sayfası, duyurunun kaldırıldığını onayladı. Konunun görüşüldüğü ve en kısa zamanda açıklama yapılacağı söylendi.
 
     Kendilerine keşke turnuvaya katılım yapılırken bu duruma dikkat etselermiş demekten öteye gidemiyoruz ne yazık ki.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler