Tutuklu ArmA 3 Yapımcılarından Mektup Var

29.11.2012 12:16 Levent Polater

 
    Arma 3 yapımcıları Ivan Buchta ve Martin Pezlar hâlen Yunan hapishanesinde duruşma gününü bekliyorlar. Hapse atılmalarının üzerinden 81 gün geçti ve ikilinin kendilerine destek verenler için yazdığı bir mektup ortaya çıktı.

    Mektupta şunlar yazıyor: "Davamıza devamlı destekte bulunanlara çok teşekkürler. Yorucu 2 aydan sonra cesaret verici kelimeler duymak ve unutulmadığımızı öğrenmek bizim için çok önemli. Bize burada iyi bakılıyor ama burada bulunmaktan çok ailemizin yanında olmayı diliyoruz.
 
     Çabalarınız direnişimizi daha da hafifletiyor: bu sitenin harika çalışanları tarafından bize aktarılan postkartları, haberleri, fotoğrafları görüp keyifleniyoruz. Görünüşe göre eve dönmemize daha var ve üstesinden gelinecek çok fazla şey var.

    İyimser kalmak için elimizden geleni yapmaya ve bu amanı en iyi biçimde harcamaya gayret gösteriyoruz: Okuyor, yürüyor, konuşuyoruz. Ve şimdiye dek çoktan yüzlerce kilometre yürüdük, binlerce sayfa okuduk, ancak düşüncelerimiz hep ailemizle, arkadaşlarımızla ve bize yardım eden insanlarla.
 
    Ayrıca dilekçeye katılan herkese de bir teşekkürü borç biliyoruz. 14,000 imza gerçekten harika bir rakam. Bu sayede tüm zorluklara rağmen en iyisini umut etmeye devam edebiliyoruz.
 
Yunanistan'dan sevgilerle."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler