Tye Sheridan, Ready Player Two'da Bulunmak İstediğini Açıkladı

30.09.2020 12:52 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan oyuncuların oldukça ilgisini çeken Ready Player One isimli filmin başrolü Tye Sheridan, devam filmi hakkında konuştu.
 
Serinin ikinci filmi henüz resmi olarak duyurulmadı. Bildiğiniz gibi ilk film, 2011 yılında yayınlanan aynı isimli bir kitaptan uyarlama. Geçtiğimiz aylarda kitabın yazarı Ernest Cline, devam kitabını yani Ready Player Two'yu duyurmuştu. Kitabın önümüzdeki kasım ayında yayınlanması bekleniyor.
 
Söylentilere göre kitabın yayınlanmasından hemen sonra da film için çalışmalara başlanacak. İlk filmin başrolü de bu olası devam filminde ulunmak istediğini söyledi. 
 
İlk film genel olarak ortalama üstü yorumlar almıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler