Ubisoft: "Assassin's Creed: Unity Seriye Taze Bir Başlangıç "

09.07.2014 17:55 Alkan Adakaner


    Assassin's Creed serisinin yıllık olarak (hatta bazen yılda 2 tane) piyasaya çıkmasının ardından seride pek fazla yenilik görülmediğinden şikayet ediliyordu. Bunun farkında olan Ubisoft, Assassin's Creed: Unity konusunda iddialı.
 
    Oyunun yaratıcı yönetmeni Alex Amancio tarafından yapılan açıklamalara bakarsak, AC: Unity seriye yeni bir başlangıç olacak.

    "Black Flag'te biraz değişim görme fırsatınız olmuştu, ama yeniden aynı şeyi yapmayacağız. Unity'de yapmakta olduğumuz şey Assassin's Creed serisinde yeni bir dönüşüm olacak; çünkü bu yeni bir oyun ve kimse bunun gereksiz bir oyun olduğunu düşünmeyecek. Şunu söyleyebilirim ki Assassin's Creed: Unity serinin ilk oyunundan beri seriye en yeni giriş olacak."
 
    Bakalım Assassin's Creed serisine co-op görevler de ekleyecek olan Unity ne tür tepkiler alacak. Oyunun ilk videoları oldukça heyecan vericiydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler