Ubisoft Assassin's Creed Unity'e Büyük Bir Güncelleme Hazırlıyor

13.11.2014 14:17 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft, bugün itibari ile Assassin's Creed Unity ile Assassin's Creed Rogue'u resmi olarak piyasaya sundu. Nedense oyunun konsol sürümleri birçok ülkede erkenden satışa sunulmuştu ya da raf altında gayri resmi olarak satışı gerçekleştirilmişti. Assassin's Creed Unity'e erkenden sahip olan kullanıcılar mutluydu ancak ne yazık ki Assassin's Creed Unity'de bulunan bariz hatalar ile büyük bir hayal kırıklığı yaşamışlardı.

    Ubisoft, gün içerisinde oyunun en çok şikayet edilen hatalarını çözmek adına bir yama hazırladığını resmi Assassin's Creed sayfasında duyurdu ve bu sorunların çözüleceğinin sözünü verdi. Bu yama ile düzeltilecek olan hatalar şu şekildedir:

- Arno'nun düşüş animasyonunda yaşanan hatalar,
- Co-op'a girerken oyunun çökmesi,
- Arno'nun saman içindeyken yakalanması,
- Ana menüde ve yüklemede olan uzunca gecikmeler.

    Bu dört madde kısa sürede yenilenecek ve bu güncellemeden sonra aşağıdaki rahatsız edici sorunlar da kısa sürede düzeltilecek.

- FPS (Kare/saniye) sorunları,
- Grafik hataları,
- Eşli oyuncu eşleşme problemleri,
- Helix ekranında yaşanan problemler

    Tüm bu sorunlar düzeltildikten sonra Assassin's Creed Unity'i sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayrıca bu saydığımız hatalardan dolayı oluşan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer siz de bu hatalar ile boğuşuyorsanız, bir süre boyunca bu güncellemeleri beklemek zorundasınız. Şimdiden iyi oyunlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler