Ubisoft Berlin Far Cry Üzerinde Çalışacak

17.11.2017 00:47 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, geçtiğimiz aylarda Berlin'de yeni bir stüdyo açacağını duyurmuştu ve bugün de stüdyonun ne zaman açılacağı, kimin yöneteceği ve ne üzerinde çalışacağı bilgisi verildi. 
 
   Ubisoft Berlin 2018 yılının başlarında açılacak ve Far Cry başta olmak üzere diğer Ubisoft stüdyolarıyla işbirliği yaparak şirketin ana markaları üzerinde çalışacak. Ubisoft Berlin stüdyosundan geçtiğimiz beş yılda Blue Byte'ta yöneticilik yapan Istvan Tanjay sorumlu olacak. (Düsseldorf ve Mainz'da bulunan Blue Byte Ubisoft'un Alman birliğinin diğer üçte ikisini temsil ediyor.)
 
  "Ubisoft Berlin'in kapılarını açıp, diğer Ubisoft ekipleriyle beraber Far Cry serisinde çalışacak olmaktan dolayı çok memnunuz." dedi Tajnay. "İlk yıl, tüm uzmanlık alanlarında yaklaşık 50 geliştirici içeren bir çekirdek ekip oluşturacağız. Şu anda bu pozisyonlar için işe alım yapıyoruz ve şimdiye kadarki çok yüksek kalibreli adaylardan oluşan alımlarımız aşırı olumlu."
 
   Yeni pozisyonunda, Tajnay Ubisoft Blue Byte genel müdürü Benedikt Grindel'e rapor verecek.
 
   "Ubisoft'un küresel büyüme stratejisinin bir parçası olarak, önümüzdeki yıllarda Ubisoft Berlin'deki ekiplerimizi kurmaya devam etmek adına büyük umutlarımız var. Ancak, bu büyüme Almanya'daki video oyunlarının gelecekteki gelişimine de bağlı." dedi Grindel. "Güçlü bir stüdyo başkanı bulduğumuzdan eminiz. Ve Far Cry geliştirime sürecinin bir bölümünü vatanına geri getiriyoruz, ki bu süper heyecan verici."
 
   Berlin stüdyosu, Ubisoft’un büyüme stratejisinin sadece bir parçası. Firma nisan ayından bu yana Quebec'te iki, İsveç'te bir ve Fransa'da da bir tane yeni stüdyo açacağını duyurdu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler