Ubisoft, Geliştirilme Aşamasında Olan Project Q Kod Adlı Oyunu Duyurdu

24.04.2022 16:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Twitter üzerinden Project Q kod adlı yeni bir oyunu duyurdu. Yeni oyun takım savaşlarına odaklanıyor ve şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Ubisoft yeni oyun hakkında şunları bildirdi: "Kod adı Project Q olan oyunumuz, oyunculara takım savaşı deneyimini sunacak. Oyun erken geliştirme aşamasında yer alıyor ve test etmeye devam ediyoruz. Şimdilik tek yapabileceğiniz gelecek testler için kaydolmak."
 
Project Q, Battle Royale olarak karşımıza çıkmayacak. Bunun yerine birden fazla PvP modunu içerecek. Oyunun temel amacı tamamen eğlence olacak ve takımların birbirleriyle mücadeleleri yer alacak.
 
Öte yandan Ubisoft, oyunun içinde NFT sistemi olmayacağını ve bu iddiaların yanlış olduğunu bildirdi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler