Ubisoft Ghost Recon Breakpoint ile The Division 2'nin Satışlarından Memnun Kalmamış

24.10.2019 20:32 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, finansal sonuçlarının açıkladığı raporda, bu ayın başında çıkan Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ile Mart 2019'da çıkan Tom Clancy’s The Division 2'nin performansları hakkında konuştu.
 
Ubisoft kurucu ortağı ve CEO'su Yves Guillemot, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in almış olduğu eleştirilerden ve ilk hafta satışlarından "çok büyük hayal kırıklığı" yaşadıklarını belirtti. Yves Guillemot yine de oyunu desteklemeye devam edeceklerini ve gerekli iyileştirmeleri yapabilmek için oyuncu topluluğunu dinleyeceklerini belirtti.
 
Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 için de benzer şeyler söyledi ve oyunun şirketin kötü pazarlama ve ticari başarısızlıklarının bir parçası olduğunu kabul etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler