Ubisoft Massive: Snowdrop Engine'i 5 Yıldır Geliştiriyoruz

01.04.2014 16:08 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un The Division'da kullandığı yeni oyun motoru The Division'ın oldukça uzun bir süredir geliştirildiği açıklandı. Ubisoft Massive çalışmalarının 5 yıl önceye kadar uzandığını söylüyor.
 
    "Snowdrop Engine üzerinde uzun bir süredir, yaklaşık 5 yıldır, çalışıyoruz. Gelecek nesilde karşımıza neler çıkacak ve ne tür zorluklarla karşılaşacağız diye düşükdük, ayrıca o sıradaki kısıtlamaları da göz önüne aldık."
 
    Ubisoft Massive yetkilileri yeni nesil oyun motoru geliştirmelerinin sebebinin kısıtlamaları ortadan kaldırmak olduğu üzerinde duruyorlar. O nedenle The Division gibi bir yapım için yepyeni bir oyun motoru geliştirmek istemişler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 21 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler