Ubisoft Montreal, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Geliştirmesini Devraldı

03.05.2022 22:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft, Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'nin geliştirdiği Prince of Persia: The Sands of Time Remake'inin lider geliştiriciliğini Ubisoft Montreal'in devralacağını duyurdu.
 
Ekip bu konu hakkında şunları bildirdi: "Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in geliştirilmesi artık destansı Sands of Time üçlemesinin doğduğu yer olan Ubisoft Montreal tarafından yönetilecek.

Bu değişiklik bizim çok önemli. Önümüzdeki süreçte Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'nin ilerlettiği çalışmaları artık Ubisoft Montreal sonlandıracak. Size en iyi deneyimi sunmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Geliştirme boyunca gösterdiğiniz destek ve sabır için hepinize teşekkür etmek istiyoruz. Sizleri oyun hakkında tekrardan bilgilendireceğiz."
 
Prince of Persia: The Sands of Time Remake, PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia: The Sands of Time Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler