Ubisoft Reflections da The Division'ı Geliştiriyor

07.02.2014 16:43 Alkan Adakaner


     Tom Clancy’s The Division'ın geliştiricisi bildiğiniz gibi Ubisoft Massive olarak açıklanmıştı. Şimdi bu stüdyonun iş yükünün önemli bir kısmının bir başka Ubisoft stüdyosuna devredildiği açıklandı.
 
    Resmi açıklamaya göre Driver: San Francisco'nun geliştiricisi Ubisoft Reflections, The Division'ın %40'ının gelişiminden sorumlu. Ubisoft Reflections yetkilileri The Division'da ana karakterler, düşmanlar, RPG desteği, Manhattan'ın inşası, online bileşenler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar.
 
    Ubisoft Massive'ın daha büyük bir ekip olmasına rağmen Reflections da oldukça önemli görevler üstlenmiş. Bu stüdyonun sanat, teknoloji ve tasarım konusundaki katkısı hiç kuşkusuz oyunun daha çabuk tamamlanmasını sağlayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler