Ubisoft: The Division Diğer Platformlara Gelebilir

12.06.2013 22:22 Alkan Adakaner


   Ubisoft'un E3 fuarında gösterdiği belki de en etkileyici oyun olan The Division şu an için sadece Xbox One ve Playstation 4 için duyuruldu. Yine de Ubisoft diğer platformlara oyunun gelmesinin imkansız olmadığını şu sözlerle belirtiyor.
 
    "Oyunu şu an yeni nesil konsollara göre ayarlıyoruz. Buna karşın şimdiden hiçbir platformu şimdiden listemizden silemeyiz."
 
    Ubisoft'un bazen oyunlarının PC sürümünü konsollardan aylar sonra çıkardığına şahit oluyoruz. Eğer oyunun konsol sürümlerine ilgi yoğun olursa, The Division'ın PC sürümü de görebiliriz. Oyunun videosunu tekrar aşağdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler