Ubisoft'un Sitesinde Yazana Göre PS5 Geriye Uyumluluk PS3, PS2 ve PS1 Oyunlarını Desteklemeyecek

31.08.2020 20:58 Gazali Çetinkaya

 
Sony'nin yeni nesil konsolunun geriye uyumluluk özelliği PlayStation 4 kütüphanesinin büyük bir kısmını PlayStation 5'te oynama imkanı sunacak. PlayStation 3, PlayStation 2 ve PlayStation 1 oyunlarıyla ilgili kesin bir açıklama yapılmadı fakat olmayacak gibi görünüyor.
 
Ubisoft'un resmi sitesinde destek kısmında belirtilene göre PlayStation 5'te geriye uyumluluk desteklenen PlayStation 4 oyunlarında mevcut olacak. PlayStation 3, PlayStation 2 ve PlayStation 1 oyunlarında olmayacak. 
 
"Backwards compatibility will be available for supported PlayStation 4 titles, but will not be possible for PlayStation 3, PlayStation 2, or PlayStation games."
 
Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X ise önceki üç nesilden binlerce oyunu destekleyecek. Ubisoft'un sitesi de bunu doğruluyor.

"Backwards compatibility will be available for supported Xbox One, Xbox 360, and Xbox titles."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler