Ubisoft'un sunduğu XDefiant'ın Call of Duty'e rakip olacağı bildiriliyor

23.04.2023 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak oynaması ücretsiz birinci şahıs arena tabanlı nişancı aksiyon oyunu XDefiant için geldiğimiz noktada bir kapalı beta süreci gerçekleştiriliyor. Bu beta sürecine  şu ana kadar 1 milyondan fazla oyuncu katıldı ve bu katılımla beraber oyunun bir hayli ilgi gördüğü ortaya çıktı. Kapalı beta 25 Nisan'a kadar sürecek.
 
Oyunun Call of Duty'e rakip olacağı bildiriliyor 
 
 
 
Köklü nişancı aksiyon serisi Call of Duty'e rakip olacağı bildirilen XDefiant için birçok oyuncu beklentilerini yükseltiyor ve bu kapsamda tam sürümün çıkması bekliyor. Elbette köklü bir seriyi tahtından indirmeye çalışmak veya oradaki oyuncuları kendine çekmek çok zor olsa da XDefiant'ın bu yolda ilerlediği belirtiliyor.
 
Kapalı beta süreci devam ederken Twitch'te Call of Duty League'i izlemeyi bekleyen birçok kullanıcı XDefiant'ın beta reklamıyla karşılaştı. Bu reklam sonrası birçok kullanıcı oyunun CoD rakibi olmaya çalıştığını öne sürdü.
 
Oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu XDefiant içerisinde Ubisoft'un efsanevi serilerinden bildiğimiz ikonik konumlar yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler