Ultimate MvC 3, En Başta DLC Olarak Planlanmış

Ultimate Marvel vs. Capcom 3'den bir ekran görüntüsü
27.07.2011 14:03 Levent Polater

 
     Capcom daha önce Ultimate Marvel vs Capcom 3 için bir DLC'ye sığmak için çok büyük dese de, bu içeriğin daha önce bir DLC olarak hazırlandığı ortaya çıktı.
 
     Famitsu'ya röportaj veren bir kaç Capcom çalışanı, oyunun kutulu olarak satılmasına karar verilmeden önce DLC şeklinde yayınlanma planın olduğunu onayladılar.
 
    İçinde 12 yeni karakter ve 8 yeni bölüm bulunan Ultimate Marvel vs. Capcom 3, böylelikle yalnızca kutulu olarak karşımıza çıkacak. Ultimate sürüme özel kostüm ve içeriklerin de ileride karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Oyunun şu anda %80'i tamamlanmış durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler