Uncharted ve The Last of Us Yönetmeni Wildflower Interactive Adlı Bir Stüdyo Kurdu

21.07.2022 14:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog'dan Eylül 2017'de ayrılan Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us ve Uncharted 4: A Thief’s End'in yönetmeni Bruce Straley, yeni oyun stüdyosu Wildflower Interactive'in kurulduğunu duyurdu.
 
Stüdyonun duyuru videosunda Straley şunları söyledi: "2017'de sektörden ayrıldım. Artık oyun yapmak isteyip istemediğimden bile emin değildim. Her ne kadar uzak kalsam da bu sektörü ve yapılabilecek şeyleri düşünmeye devam ettim. Bu düşüncüler sürekli olarak aklımdaydı. Bu düşüncelerimi bazı arkadaşlarıma açtım ve bir fikir etrafında toplanmaya başladık. Yeni fikirler ortaya atıldıkça daha da ilerlemeye devam ettik .Bu süreçte yine heyecanlanmaya başladım ve artık yeni bir oyun yapmam gerektiğini anladım. Arkadaşlarımı toplayıp bir şirket kurmalıydım ve öyle de oldu.
 
Yeni şirketimiz Wildflower Interactive'i sizlere duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yaptığımız projeleri destekleyen ve mümkün olan en geniş kitleye ulaşmamıza yardımcı olacak bir ortağımız da var. Bunun yanı sıra harika bir ekibimiz bulunuyor. Öte yandan daha fazla harika insana ihtiyacımız var. Bu yüzden işe alımlarımız devam ediyor.” 
 
Wildflower Interactive ekibinde şu isimler yer alıyor: 
 
- Almudena Soria Sancho – Animasyon
- Wouter Gort – Sanat
- Eyton Zana – Sanat, Serbest Çalışan
- Doug Tutucu – Tasarım
- Bruce Straley – Yönetmen | Stüdyo
- Arno Azar – Tasarım
- Nicholas Lance – Tasarım
- Liz Fiacco – Tasarım
- Vivian Alcala – Yapım
- Cosmo Fumo – Programlama
- Ole Ciliox – Programlama
 
Straley, Call of Duty serisi, Pathless, Abzu ve Kena: Bridge of Spirits gibi oyunlar üzerinde de çalıştı. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler