Unreal Tournament 2014'ün Prototipleri Hazır

01.06.2014 17:14 B.Onur Yıldız

 
     Epic Games blog'unda duyurulan habere göre henüz geliştirilme aşamasındaki, ücretsiz ve açık kaynak kodlu olacak olan yeni Unreal Tournament oyununun test sürümleri şu anda Unreal Engine 4 aboneleri için indirilmeye hazır durumda.
 
     Oyuncular kendi test sürümlerini oluşturup Unreal forumlarında yayımlamakta özgür olacaklar ve oynanışla ilgili geri dönüşlerde bulunacaklar. Ayrıca Epic'ten gelen bir diğer duyuruya göre oyun için yeni bir logo tasarımı üzerinde çalışılıyor.
 
     Yeni Unreal Tournament tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu olacak. İsteyen oyunu dilediği gibi modlayabilecek. Ayrıca oyun geliştirilirken tamamen oyunculardan gelen geri dönüşler baz alınacak. Oyun Unreal Engine 4 motorunu kullanacak ve Linux, Mac ve PC için piyasaya sürülecek.  
 
      
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament 2014 Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler