VGA'daki Gears of War Gösterimi İptal Edildi

Gears of War 3'ün çıkış zamanı olarak 2011'in dördüncü çeyreği gösteriliyor.
11.12.2010 21:31 Samet Konuksal


     Oyun endüstrisinde beklenen geceye saatler kaldı. En iyilerin yanı sıra yepyeni oyunlarla da karşılaşacağımız Video Game Awards törenine saatler kala, Microsoft cephesinden bir iptal haberi geldi.
 
     Microsoft'un önemli isimlerinden ve Xbox Live'ın yayın yönetmeni olan "Major Nelson" lakablı Larry Hryb blog sayfası üzerinden, bu gece VGA'da yapılacak olan Gears of War gösteriminin iptal edildiğini açıkladı. Microsoft cephesi VGA'da, Gears of War adına yeni bir oyun içi videoyla çıkmayı planlıyordu. Ayrıca Kinect uyumlu Gears of War söylentisinin doğruluk payı da böylece, başka zamana kaldı.
 
     Ek olarak Major Nelson blog sayfasındaki haberinde, "Bu üzücü haberi sizlerle paylaşıyorum ancak, bu kararların zor verildiğini de hatırlatmak istiyorum. Ancak, sizlere şunu söyleyebilirim, yeni Gears of War oyunu kesinlikle 2011'i beklemeye değer bir oyun olacak. Sizlerle yepyeni bilgileri, videoları paylaşmak için sabırsızlanıyorum." açıklamasını yaptı.
 
     Video Game Awards töreni, bu gece Türkiye saatiyle yaklaşık saat 2 gibi başlayacak. Törenin yayınının, Spike TV haricinde Spike TV'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacağını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler