VGC: Xbox Series X Kasım'ın İlk Haftasında Çıkacak, PS5 ise Kasım'ın Ortasında

28.08.2020 16:42 Gazali Çetinkaya

 
Video Games Chronicle'ın kaynaklarına göre Xbox Series X Kasım ayının ilk haftasında piyasaya sürülecek ve ardından birkaç hafta sonra da PlayStation 5 gelecek.

Microsoft, Xbox Series X'in Kasım'da çıkacağını resmi olarak açıkladı. Sızdırılan bilgiler net tarihin 6 Kasım olduğu yönünde ve bu da Video Games Chronicle'ın haberiyle uyuyor.
 
Sony ise noel dönemi dışında net bir çıkış aralığı vermedi. Video Games Chronicle'ın geliştirme ve perakende kaynakları PlayStation 5'in Kasım'ın ortalarında çıkış yapacağını söylüyor. Haberde Sony'nin Birleşik Krallık'ta 13 - 20 Kasım tarihleri arası için büyük oranda pazarlama harcaması ayırdığı belirtiliyor. 
 
İki yeni nesil konsolun da resmi web sitesine aşağıdaki bağlantılardan göz atabilirsiniz.
 
xbox.com/tr-TR/consoles/xbox-series-x
playstation.com/tr-tr/ps5

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Death Relives Demo İnceleme 1 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 12 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler