Valve Index Stokları Her Yerde Tükendi

15.01.2020 10:38 Gazali Çetinkaya

 
Half-Life: Alyx duyurusundan sonra Valve'ın sanal gerçeklik cihazı Valve Index satışları yükselişe geçmişti ve hatta ABD ile Kanada'da stoklar bir süreliğine tükenmişti.
 
Şimdi ise Avrupa'daki tüm ülkeler ve Kuzey Amerika dahil olmak üzere 30 ülkede stoklar tükenmiş durumda. Resmi olarak satışı bulunan ülkeler arasında Valve Index şu anda sadece Japonya'da ulaşılabilir durumda.
 
Valve temsilcisi Roadtovr sitesine yaptığı açıklamada "yüksek talebi karşılamak için çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını" ve "Half-Life: Alyx'in piyasaya sunulmasından önce stokları yenilemeyi" umduklarını belirtti. 
 
Half-Life: Alyx Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkış yapacak. Steam'de %10 indirimle 82,80 TL'den ön siparişte. Normalde $59.99. Oyun Valve Index sahiplerine ücretsiz sunulacak. Oyunla ilgili ilk detaylara ve tanıtım fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler