Valve Oyun Tasarımcısı Robin Walker Half-Life Serisinin Devam Edeceğini İşaret Ediyor

04.03.2020 14:43 Gazali Çetinkaya

 
Valve uzun bir aradan sonra sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx ile Half-Life dünyasına geri dönüyor ve Half-Life: Alyx'ten sonra seride yeni oyunlar görebiliriz.
 
22 yıldır Valve'da çalışan programcı ve tasarımcı Robin Walker, Game Informer ile yaptığı röportajda Half-Life serisinin devam edeceğine yönelik bir açıklamada bulundu.
 
"Half-Life: Alyx'i geliştiren ekipte Half-Life 2 ve ve az sayıda olsa da ilk Half-Life oyununda çalışmış geliştiriciler var. Ayrıca seride ilk defa çalışan bazı geliştiriciler de var bu ve geliştiricilerin çoğu kesinlikle bunun son olmayacağını umuyor."
 
"Half-Life: Alyx'i Half-Life dünyasına geri dönüş olarak görüyoruz, sonu olarak değil." 
 
Bundan önce de Valve'dan David Speyrer "Daha sonra ne yapacağımıza karar vermeden önce dünyanın buna nasıl reaksiyon göstereceğini görmek istiyoruz." demişti. 
 
Half-Life: Alyx 23 Mart'ta Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ve Windows Mixed Reality için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler