Vaporum: Lockdown 2020'nin İkinci Çeyreğine Ertelendi

17.03.2020 14:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Fatbot Games, Vaporum: Lockdown çıkış tarihini 2020'nin ilk çeyreğinden ikinci çeyreğine ertelediğini duyurdu.

2020'nin ikinci çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux için çıkacak.
 
Oyunun ertelenmesinin arkasında iki sebep var. İlki corona virüsü ve ikincisi ise oyunun daha büyük hale getirilmesi.
 
Fatbot Games tarafından belirtilene göre, ekip bu ayın başından beri çalışmalarını evden sürdürüyor ve bu da geliştirme sürecini aksatıyor. Bununla birlikte oyun ilk planlanandan çok daha büyük bir hale getiriliyor ve bunun için de daha fazla zaman gerekiyor.
 
Vaporum: Lockdown birinci şahıs perspektifinden oynanan, steampunk atmosferine sahip, tek oyunculu bir dungeon crawler rol yapma oyunu. Oyuncular okyanusun ortasında gizemli bir araştırma projesi üzerinde çalışan bilim insanı Lisa Teller'ın rolünü üstlenerek yaşanan korkunç olaylardan sonra hayatta kalmaya ve Arx Vaporum kulesinden kaçmaya çalışacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vaporum: Lockdown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Fatbot Games Dağıtıcısı: Fatbot Games Tür: Dungeon Crawler RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler