VentureBeat: Sony'nin Haziran Ayındaki Sunumunda Çok Sayıda PlayStation Oyunu Gösterilecek

16.05.2020 19:14 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment'ın Haziran ayında düzenlemesini beklediğimiz etkinlikte bol bol oyun göreceğiz gibi duruyor.

VentureBeat'ten Jeff Grubb tarafından belirtilene göre 4 Haziran'da düzenlenecek sunumda dünya kadar PlayStation oyunu gösterilecek.

Jeff Grubb etkinliğin 4 Haziran'da, Jason Schreier ise Haziran ayının başlarında veya ortalarında düzenleneceğini söylüyor. Sony Interactive Entertainment'tan hala resmi bir açıklama gelmiş değil.
 
Resmi PlayStation dergisinin Haziran ayında yayınlanacak sayısında da PlayStation 5 oyunları ve oyunların nasıl çalıştığı ile ilgili detaylar paylaşılacak. 

PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler