Virtus.Pro ve Gambit, PGL Major Antwerp 2022 Turnuvasından Men Edildi!

18.04.2022 12:43 Hamit Can Sayılgan

 
     Rus elektronik spor takımları Virtus.pro ve Gambit, Counter Strike: Global Offensive'in bu yıl düzenleneceği en büyük turnuvası olan PGL Major Antwerp 2022 turnuvasından men edildi.
 
     PGL organizasyonunun "Rus organizasyonların turnuvaya katılımı hakkında" başlıklı duyurusu;
 
      "Ukrayna'da süren savaş ve bu mevcut korkunç durumu göz önünde bulundurarak, Rus hükümetiyle bağlantılı kişi ve kuruluşların yaklaşan RMR maçlarında ve PGL Antwerp Major'da temsil edilmelerine izin verilmeyeceğine karar verdik. Bu sebeple Virtus.pro ve Gambit Esports'un RMR'ye ve yaklaşmakta olan PGL Antwerp Major'a katılmasını yasaklayacağız. Ancak şu anda Virtus.pro ve Gambit Esport ile ilişkili oyuncuların tarafsız isimler ve formalarla oynamalarına izin vereceğiz, çünkü oyuncuların bu durumda suç ortağı olmadığını biliyoruz." 
 
     Böylelikle PGL ve Valve resmi olarak Rus elektronik spor organizasyonlarının CS:GO Major turnuvalarından men etmiş oldu. Gambit, Rusya’daki en büyük telekom ağlarından biri olan MTS’ye ait ve hissedarlarından biri Rus oligarkı Vladimir Yevtushenkov. Virtus.pro ise Ukrayna’da savaşın başlamasından bu yana Avrupa Birliği tarafından yaptırım uygulanan Rus hükümetinin sigorta şirketi olan Sogaz tarafından yönetiliyor.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler