Volition ve Kaos Stüdyolarında Yaprak Dökümü

Homefront, beğenilmemesine karşın başarılı sayılabilecek satış rakamlarına ulaşmıştı.
01.04.2011 02:34 Levent Polater

 
    SOE'den sonra THQ da personel çıkardığını doğruladı. Homefront'un yayıncısı, Kaos ve Volition stüdyolarından toplamda 33 işçi çıkarıldığını açıkladı.
 
    Gamasutra'ya verilen bildiride, Volition'dan 16 çalışanın çıkarıldığı belirtildi. Bu alınan kararlar sonucunda Volition'ın şu anki projelerinin etkilenmeyeceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
    Kaos'ta da durumlar karışık. THQ, büyük beklenti yaratıp hâyâl kırıklığı yaratan Homefront'un yapımcısından 17 çalışan ile yolların ayrıldığını açıkladı. Ancak Homefront satın alanlar için DLC ve içerik projelerinin devam edeceği söylendi. Homefront'un gelecekteki projeleri de etkilenmeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler