Walmart Kanada Death Stranding Çıkış Tarihinin Haziran 2019 Olduğunu İddia Ediyor

29.11.2018 17:24 Gazali Çetinkaya

E3 2018 öncesinde Rage 2, Just Cause 4 ve yeni Forza Horizon oyununun duyurusunu sızdıran Walmart Kanada bu sefer de Hideo Kojima'nın merakla beklenen yeni oyunu Death Stranding'in çıkış tarihini sızdırmış olabilir.
 
İlk olarak, Walmart Kanada websitesi üzerinde Death Stranding'in çıkış tarihini 30 Haziran 2019 olarak listeledi.
 
Ardından The Game Awards etkinliğinin yaratıcısı ve sunucusu Geoff Keighley twitter üzerinden "Şova kadar konuşmayacağımız bir sürü oyun var. Bütün gözler senin üzerinde Walmart Kanada ancak önümüzdeki hafta duyuracak bazı harika şeylerimiz var." dedi. Bu paylaşımın altına bir kullanıcı Death Stranding'in Walmart Kanada sayfasının ekran görüntüsünü attı ve Walmart Kanada resmi twitter hesabı bu kullanıcıya cevap vererek oyunun Haziran'da geleceğini belirtti.
 
 
Geoff Keighley ile Hideo Kojima oldukça yakın arkadaş ve son iki yılda Death Stranding'in yeni fragmanları The Game Awards'ta yayınlandı. Bu yüzden Death Stranding'i The Game Awards'ta görme ihtimalimiz çok yüksek.

The Game Awards 7 Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak yayınlanacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler