Warcraft 3 Reforged'un İlk 17 Dakikası Paylaşıldı

29.01.2020 15:35 Özgür Eroğlu

 
Blizzard Entertainment'ın 2002'de yayınladığı Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged'un ilk 17 dakikası IGN tarafından paylaşıldı. Bu görüntüler oyunun giriş kısmındaki Exodus of the Horde bölümünden.
 
Oyun şu anda PC ve Mac için erişime açılmış durumda. Battle.net üzerinde standart sürüm $29.99 ve Spoils of War sürüm $39.99 fiyattan satışa sunulmuş durumda. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Warcraft 3 Reforged ile birlikte orijinal oyundaki tüm karakterlerin, animasyonların ve haritaların tamamen yenilendiğini görüyoruz. Ayrıca bu oyun ile birlikte oyunu 4K da oynayabileceğiz. Warcraft 3 Reforged'un çok oyunculu modu 2002'deki oyun ile uyumlu olacağı için, tüm oyuncular birlikte oynayabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler