Warcraft III: Reforged'a İade Özelliği Eklendi

04.02.2020 02:25 Özgür Eroğlu

 
Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Yayınlanmasından sonra da oyun, Metacritic'te en düşük puanlı oyun oldu.
 
Daha öncesinde gösterilen görüntülerle arasında bariz farklar olması, bazı söz verilen özelliklerin oyunda bulunmaması gibi sebeplerden dolayı oyuncular oyuna oldukça tepkili. Bu tepkilerin üzerine de Blizzard oyuna anında iade özelliği eklemiş gibi duruyor.
 
Resmi bir açıklama yapılmış olmasa da bazı oyuncular kaç saat oynadığı fark etmeksizin, oyunu iade edebiliyor. Blizzard yakın bir zamanda resmi açıklama yapabilir. Warcraft III: Reforged'un kullanıcılar tarafından verilen puan ortalaması hala 0,5. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 12 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler