Warcraft III: Reforged Duyuruldu

02.11.2018 22:33 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, BlizzCon 2018 açılış seremonisi esnasında, efsanevi gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged'u PC ve Mac için resmi olarak duyurdu.
 
Warcraft III: Reforged 2019'da çıkacak. Oyunun standart sürümü $29.99, Spoils of War sürümü ise $39.99 fiyattan playwarcraft3.com üzerinde ön siparişe açıldı.
 
Warcraft III: Reforged tamamen yeniden modellenmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden düzenlenmiş haritalar ve tek oyunculu modları, güncellenmiş eşleştirme sistemi, kullanıcı arayüzü ve dünya editörü ve 4K çözünürlük desteği sunacak.
 
Sinematik duyuru fragmanını ve oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler