Warner Bros, Hogwarts Legacy'nin satışlarından memnun

23.02.2023 18:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in üstlendiği Harry Potter temalı açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Hogwarts Legacy', yakın zamanda çıkış yaptı ve oyuncular tarafından beğenilen bir yapım oldu. Güçlü çıkışıyla beraber büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran oyun, Warner Bros tarafından memnuniyetle karşılandı. 
 
Hogwarts Legacy, Steam'de çok olumlu etiketine sahip
 
 
Gerek oyun kuruluşlarından gerekse oyunculardan yüksek puanlar ve olumlu incelemeler alan açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, 10 Şubat tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya çıkış yaptı. Satış ve oyuncu sayısı anlamında güçlü bir ivme yakalayan yapım hem oyuncuları hem de ekipleri memnun etti, etmeye de devam ediyor.
 
Ekim 2018 çıkış yapan Red Dead Redemption 2'den bu yana (FIFA ve Call of Duty serileri hariç) Avrupa'da en büyük oyun çıkışı yapan yapımlar arasında yer alan Hogwarts Legacy, oyuncuları Harry Potter evrenine götürüyor ve geniş bir özgürlük sunuyor. Warnes Bros ayrıca oyunun 267 milyon saatten fazla oynandığını bildiriyor.
 
Öte yandan Hogwarts Legacy diğer platformlara da çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun, 4 Nisan'da PS4 ve Xbox One için ardından 25 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler