Wasteland 3 Co-op Fragmanı

21.08.2020 01:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici inXile Entertainment, sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu Wasteland 3 için co-op oynanışın gösterildiği yeni bir fragman yayınladı.

Co-op oynanışta ortağınızla birlikte savaşlarda strateji belirleyecek, Colorado'nun çetelerini, topluluklarını ve kültlerini nasıl yöneteceğinize dair seçimler yapacak ve ganimetleri nasıl paylaşacağınıza karar vereceksiniz.

İki rakip NPC'nin arkasından iş çevirerek iki kat ödül kazanmak gibi sadece co-op oynanışta karşılaşabileceğiniz fırsatlar olacak. Ayrıca ana üssünüzde arkadaşınız hakkında dedikodular yayarak ona sataşmak gibi anlar da bulunacak.

Wasteland 3 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store ve Steam) için 28 Ağustos'ta çıkacak. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 41 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler