Wasteland 3'ten İlk Video Geldi

06.10.2016 00:17 Gazali Çetinkaya

 
 
   inXile Entertainment, geçtiğimiz günlerde takım tabanlı kıyamet sonrası rol yapma oyunu Wasteland 3'ü resmi olarak duyurmuş ve 5 Ekim tarihinde Fig aracılığıyla bağış toplayacağını da açıklamıştı.
 
   Geliştirici firma Fig üzerinden bağış sistemini açtı ve bir de diyalog sistemi ağırlıklı video paylaştı. $2,750,000 bağış toplamayı amaçlayan ekip şimdiden iyi gidiyor ve çok kısa bir sürede hedeflerini tamamlayacak gibi görünüyor. Fig'in Wasteland 3 sayfasını ziyaret ederek bağış ve oyun hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
 
   Colorado'nun donmuş vahşi topraklarında geçecek oyun bizlere co-op oynama imkanı da sunacak. Oyunun 2019 yılının dördüncü çeyreğinde çıkması planlanıyor. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, Mac, Linux, PS4 ve Xbox One.
 
   İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler