"Watch Dogs 2, Bu Yıl Assassin’s Creed'in Yerini Kesinlikle Dolduracak"

11.11.2016 16:49 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft, geçtiğimiz senelerin aksine bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkarmayacak ve Ubisoft UK satış direktörü bu durumun stüdyoya zarar vermeyeceğini düşünüyor.
 
   MCV (The Market for Computer & Video Games) ile röportaj yapan Ubisoft UK satış direktörü Darren Bowe, Assassin’s Creed'in Ubisoft için harika bir satıcı olduğunu ancak Watch Dogs 2'nin bu yıl kesinlikle Assassin’s Creed'in yerini dolduracağını söyledi. 
 
   Darren Bowe'un açıklaması şu şekilde:
 
"Assassin’s Creed, Ubisoft için harika bir satıcı ve market için de her yıl çok önemli ancak şüpheniz olmasın, Watch Dogs 2 bu yıl onun yerini kesinlikle dolduracak. Bizim elimizde güçlü ve çeşitli markalar olduğu için çok şanslıyız ki böylelikle sadece bir seriye güvenmek zorunda kalmıyoruz.
 
Watch Dogs 2'den sonra aralık ayında çıkacak Steep de var. Ayrıca Tom Clancy’s The Division ve Far Cry Primal bu yılın en büyük çıkış yapan oyunlarından oldu.
 
Piyasada olan The Crew ve Rainbow Six Siege oyunlarını da unutmayalım ki onların da dünya genelinde 10 milyon civarında oyuncusu var. Eğer bunlar yeterli değilse her yıl Assassin’s Creed'in tadına bakmak isteyenler için -bu kişi sayısının da çok büyük olduğunu biliyoruz- Ezio Collection var. Onlar için Assassin’s Creed'in en çok sevilen dönemindeki oyunları almak mümkün olacak." 
 

 
   Watch Dogs 2; PlayStation 4 ile Xbox One sistemleri için 15 Kasım 2016 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun PC sürümü ise konsol sürümlerinin aksine biraz gecikmeli olarak 29 Kasım 2016 tarihinde oyunculara sunulacak.
 
   Assassin’s Creed: The Ezio Collection, 15 Kasım tarihinde Kuzey Amerika, 17 Kasım tarihinde Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Remaster paketin çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One ve PlayStation 4.  
 
   Steep, 2 Aralık tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler