Watch Dogs: Legion Gamescom 2019 Fragmanı

19.08.2019 20:41 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Watch Dogs: Legion için yeni bir fragman yayınladı.

Watch Dogs: Legion 6 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Londra'yı geri almanın zamanı geldi ve bu ikonik şehirde gördüğünüz herkesi direnişinizin bir üyesi yapabilirsiniz. Halk yozlaşmış fırsatçıların baskısı altında ve şehri halka geri vermek için bir direniş gücü oluşturmak sizin elinizde. Tamamı potansiyel direnişçilerden oluşan bir nüfus ve şehrin parmak uçlarınızdaki teknolojisiyle, özgür Londra'ya giden yolda cihazlara izinsiz giriş yapacak, her yere sızacak ve savaşacaksınız.
 
Herhangi biri olarak oynayın
Bir MI6 ajanından güçlü bir sokak dövüşçüsüne, harika bir bilgisayar korsanından yasa dışı bir sokak yarışçısına, yükselişte olan yıldız bir futbolcudan göze pek çarpmayan yaşlı bir teyzeye kadar Londra nüfusundaki herhangi birini direnişinize katın... Gördüğünüz herkes ekibinize katılabilir ve benzersiz öz geçmiş, kişilik ve yetenek setine sahiptir.
 
Ekibinizi özelleştirin
Benzersiz avantajların kilidini açarak her bir Legion üyenizi oyun stilinize göre kişiselleştirin. Hacker, Infiltrator ve Enforcer gibi sınıflardaki her karakterin seviyesini yükseltin. Benzersiz kıyafetler ve ikonik maskelerle onları daha da özelleştirin.
 
Gerçek özgürlük, gerçek sonuçlar
İstediğiniz gibi oynayın. Yepyeni yakın dövüş sisteminin yanı sıra geniş silah ve yetenek seçenekleri, dövüşme şeklinizin gerçek sonuçları olacağı anlamına geliyor. Ölümcül olmayan bir kuvvet kullanırsanız, düşman sizi etkisiz hale getirip tutuklamak isteyecektir. Öldürmek için ateş ederseniz, karakterlerinizin kalıcı olarak ölme riskini alıyorsunuz demektir.
 
Açık dünya Londra
Devasa açık dünyayı keşfedin ve Trafalgar Meydanı, Big Ben, Tower Bridge, Camden Piccadilly Meydanı ve London Eye gibi Londra'nın sembolü olan yapıları ziyaret edin. Eldivensiz boks, serbest futbol, yasa dışı kurye kontratları veya sokak sanatları gibi yan aktivitelere katılın.
 
Arkadaşlarınızla ekip olun
Ekibinizi çevrimiçi olarak toplayın ve en fazla üç arkadaşınızla güçlerinizi birleştirip dünyayı özgürce keşfedin veya yepyeni ortak görevleri ve zorlayıcı oyun sonu içerikleri oynayın. Yeni çevrimiçi modlar, ödüller ve konulu etkinlikler ekleyen ücretsiz düzenli güncelleştirmelerin keyfini çıkarın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler