Watch Dogs: Legion Season Pass ve Çıkış Sonrası İçerikleri Detaylandırıldı

06.10.2020 19:51 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın çıkış sonrası ücretsiz içeriklerini ve ücretli Season Pass içeriklerini detaylandırdı.
 
İlk olarak 3 Ekim'de ücretsiz online multiplayer güncellemesi yayınlanacak. Bu güncelleme dört oyunculu açık dünya co-op, iki oyunculu co-op görevler, dört oyunculu Tactical Ops görevleri ve ilk PvP modu Spiderbot Arena'yı ekleyecek.
 
2021'de yine ücretsiz güncellemelerle yeni yeteneklere sahip yeni karakterler, yeni görevler ve New Game Plus modu eklenecek.
 
Ücretli Season Pass, genişleme paketi Watch Dogs: Legion – Bloodline içeriğine erişim sunacak. Yeni hikaye, ilerleme ve özelliklerle ile birlikte ilk Watch Dogs oyunundan Aiden Pearce ve Watch Dogs 2'den Wrench oynanabilir karakterlerini içerecek. Ayrıca iki oynanabilir karakter daha bulunacak. Başkalarının zihinlerini kontrol etme yeteneğine sahip Mina ve Assassin Order üyesi Darcy. 
 
Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak. Xbox Series'e 10 Kasım'da ve PlayStation 5'e 12 Kasım'da gelecek.

Çıkış Sonrası Fragmanı:
 
 
Hikaye Fragmanı:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler