Watch Dogs: Legion Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

23.04.2020 09:01 Gazali Çetinkaya

 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X ile birlikte çıkacak.
 
The New York Times ile röportaj gerçekleştiren Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, corona virüsü sebebiyle evden çalışmaya devam ettiklerini ve yeni nesil geliştirme kitlerini kullandıklarını belirtti. Yves Guillemot yeni düzenin işlere çok büyük olumsuz etkisinin olmadığını fakat yeni nesil konsolların ertelenmesi durumunda kendilerinin de oyunlarını erteleyebileceklerini belirtti.
 
Sony ve Microsoft tarafından şu ana kadar yapılan açıklamalar konsolların ertelenmeyeceği ve bu yılın sonunda piyasaya sunulacağı yönünde. Buna göre Watch Dogs: Legion da bu yılın sonlarında çıkacak.
 
Ubisoft'un diğer oyunları Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters için de çıkış aralığı 1 Nisan 2020 - 31 Mart 2021 tarihleri denmişti. 
 
Bu üç oyun da yeni nesil konsolların yanı sıra mevcut nesil ve PC'ye de gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler