Watch Dogs: Legion'da Jacob Frye'ın Soyundan Gelen Bir Karakter Olarak Oynayabileceksiniz

13.07.2020 18:34 Gazali Çetinkaya

 
Watch Dogs: Legion'da bir MI6 ajanından güçlü bir sokak dövüşçüsüne, harika bir bilgisayar korsanından yasa dışı bir sokak yarışçısına, yükselişte olan yıldız bir futbolcudan göze pek çarpmayan yaşlı bir teyzeye kadar Londra nüfusundaki herhangi birini ekibinize katıp kontrol edebileceksiniz.
 
Kontrol edebileceğiniz karakterlerden biri de Sandra Cassidy. Profesyonel tetikçi olan Sandra Cassidy, Assassin's Creed: Syndicate ana karakterleri Jacob Frye ve Evie Frye'ın soyundan geliyor. 
 
Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler