Watch Dogs Legion'ın Haritası AC: Syndicate'ten 6 Kat Daha Büyük Olacak

15.09.2019 14:25 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un Watch Dogs serisinin yeni oyunu Watch Dogs Legion'dan resmi olmayan yeni bir bilgi var. Dimitris Galatas VFX adlı YouTube hesabının yüklediği videoda gördüğümüz kadarıyla, videonun sahibinin hesaplamaları doğruysa Watch Dogs Legion'ın haritası Assassin's Creed: Syndicate'in haritasından 6 kat daha büyük olacak. 
 
Ubisoft Watch Dogs Leigon'ın haritasını yayınladı ve bu haritaya göre hesaplama yapan Galatas, uzunluğu 175 metre olan Londra'daki St. Paul Katedrali'nin büyüklüğüne göre oranladı ve Watch Dogs Legion'ın haritasının 24 kilometrekare olacağını buldu.
 
Ubisoft, St. Paul Katedrali'ni daha önce Assassin's Creed Syndicate'de de modellemişti. Galatas, Legion için yaptığı işlemi Syndicate için de yaptığında Syndicate haritasının 3.7 kilometrekare büyüklüğünde olduğunu gördü. Bu da yaklaşık olarak 6 kat daha büyük olduğunu gösteriyor Legion haritasının.
 
Watch Dogs: Legion 6 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 17 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler