What Remains of Edith Finch 16 Ağustos'ta iOS'a Geliyor

01.08.2021 11:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Giant Sparrow, birinci şahıs macera oyunu What Remains of Edith Finch'in App Store üzerinden iOS'a 16 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
What Remains of Edith Finch şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Oyun hakkında
 
What Remains of Edith Finch, Washington eyaletinde yaşayan bir ailenin tuhaf hikâyelerini konu alıyor. Edith olarak devasa Finch evini keşfe çıkıp aile tarihi ile ilgili daha fazla ayrıntı açığa çıkardıkça aile üyelerinin hikâyelerini araştıracak ve neden aileden geriye bir tek Edith’in kaldığını ortaya çıkaracaksın. Uzak geçmişten günümüze kadar uzanan hikâyeler sayesinde, bulduğun hikâyeye konu olan aile üyesinin öldüğü günü tecrübe edeceksin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
What Remains of Edith Finch Platformlar: PS4 Geliştirici: Giant Sparrow Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 57 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler