Wo Long: Fallen Dynasty Yeni Ek Paket Geliyor: İşte Detaylar

30.08.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo ve geliştiriciliğini Team NINJA ekibinin üstlendiği soulslike aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty'nin ikinci indirilebilir içeriği yani ek paketi geliyor. "Conqueror of Jiangdong" adlı yeni ek paket 27 Eylül'de oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
DLC içeriğinde birçok yenilik bulunuyor
 
 
 
Daha önce duyurulduğu gibi Conqueror of Jiangdong paketinde yeni bir silah türü, hikaye, görev, zorluk seviyesi, düşmanlar, patronlar, ekipman seviyesi, nadir öğeler, ekipman, oyun sonu içeriği ve daha fazlası yer alıyor. Daha fazla ayrıntının ilerleyen bir tarihte açıklanması planlanıyor. 
 
Soulslike rol yapma türüyle karşımıza çıkan Wo Long: Fallen Dynasty şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor. Oyunun ayrıca Steam'de standart fiyatı ise 899,00 TL.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler