Wo Long: Fallen Dynasty ile Nioh 2 İş Birliği Yapıldı: Ücretsiz Güncelleme

09.11.2023 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, soulslike rol yapma aksiyon oyunu Wo Long Fallen Dynasty için Nioh 2 iş birliği yapıldığını açıkladı. Bu iş birliği kapsamında yeni bir güncelleme ve görevler geliyor. Üstelik bu güncelleme ücretsiz.
 
Ücretsiz güncelleme ile yeni görevler geldi
 
 
 
Bu güncelleme ile beraber iş birliği kapsamında yeni bir görev oyuna dahil oluyor. Görevde oyuncular Dark Realm'e giriyor ve Nioh 2'den Mezuki'ye karşı savaşıyor. Mezuki'yi yenen oyuncular ödül olarak "Scampuss Şapkası" alıyor. 
 
Zorlu dünyasıyla beraber karşımıza çıkan Wo Long: Fallen Dynasty şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler