World War Z'nin Yayıncılığını Focus Home Interactive Üstlenecek

13.12.2018 10:37 Gazali Çetinkaya

 
Focus Home Interactive, Saber Interactive tarafından geliştirilen dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu World War Z'nin PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının dünya genelindeki dijital distribütörlüğünü üstleneceğini duyurdu.
 
World War Z PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 2019'da çıkacak. Eğer kaçırdıysanız dün yayınlanan fragmana buradaki haberden ulaşabilirsiniz. Altı oynanabilir sınıf tanıtılıyor.

Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:


World War Z akın akın, vahşice saldıran zombi güruhlarına karşı, soluk soluğa oynanan, dört oyunculu koop üçüncü şahıs nişancı oyunu. Paramount Pictures'ın aynı adlı filminden esinlenen, hızlı bir oynanışa odaklı World War Z'de dünyanın dört yanından yeni karakter ve hikayeler ile dehşet, gerilim ve heyecan yüklü, özel olarak modern PC'ler için geliştirilmiş görevler sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler