World of Tanks Bir Milyonu Geçti

Oyun son olarak yılbaşı videosu ile karşımıza çıkmıştı.
04.01.2011 16:00 Ersin Kılıç


     Order of War ekibinin elinden çıkan ve benzer bir oynanış sunmasına rağmen tank savaşlarına yoğunlaşan World of Tanks'ın yarım milyon kullanıcı sayısını geçtiğini geçtiğimiz aylarda yaptığımız haber ile belirtmiştik. Bugün ise oyun için yeni rakamlar yapım ekibi Wargaming.net tarafından açıklandı.
 
     Firma yaptığı açıklama ile World of Tanks'ın bir milyon kayıtlı kullanıcı sayısını geride bıraktığını duyurdu.
 
     Böylesine büyük bir rakama ulaştıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getiren Wargaming.net CEO'su Victor Kislyi, ayrıca World of Tanks hayranlarına destekleri için teşekkür ettiklerini ve ilerleyen dönemlerde oyun için yeni içerikler ile karşımıza çıkacaklarını da belirtti.
 
     Oyunun devam eden kapalı betasına buradan başvurabilirsiniz. Oyun için yayınlanan yeni görüntülere ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler