World of Warcraft için 3 Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

04.11.2023 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard ekibi geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği BlizzCon etkinliğinde üç yeni World of Warcraft genişleme paketini duyurdu ve Cataclysm'in önümüzdeki yıl World of Warcraft Classic'e geleceğini doğruladı.
 
Yeni hikayeler ve bölümler geliyor 
 
 
 
"World of Warcraft'ın ilk 20 yılını kutlayan, Azeroth'un geleceği için yeni temeller atan ve epik bir hikaye" olarak tanımlanan Worldsoul Saga, 2024 yılında The War Within ile başlayacak. Bunu Worldsoul Saga'nın ikinci ve üçüncü bölümleri olan 'Midnight' ve 'The Last Titan' takip edecek.
 
Diğer taraftan Blizzard'ın deneyimli ismi Chris Metzen tarafından BlizzCon'da tanıtılan yeni hikaye serisinin, son derece popüler MMO'nun geleceğinin temellerini atacağı söyleniyor. The War Within, Azeroth'un yeraltı krallıklarında geçiyor ve oyuncular burada Earthen ile tanışıyor ve onun gibi oynama becerisi elde ediyor.
 
World of Warcraft: Midnight'ta oyuncular Azeroth'un işgal ettiği Eski Dünya'ya geri dönüyor. World of Warcraft: The Last Titan ise Northrend'in kış topraklarında geçiyor. Oyuncular burada Titanların Azeroth'a dönüşüne tanıklık ediyor ve büyük bir komployu ortaya çıkarmayı hedefliyor. 
 
Yayınlanan tanıtımlar
 
1# 
 
 
 
2# 
 
 
 
3# 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler