Xbox 360 İçin Final Fantasy XIV Yapılmıyor

22.06.2010 01:03 Samet Konuksal


 
     Final Fantasy XIV yapımcısı Hiromichi Tanaka, Xbox 360 için Final Fantasy XIV'ün yapılmadığını açıkladı. Fakat Tanaka, bir süredir ortalıkta dolaşan Xbox 360 söylentisi için, Microsoft ile görüşmelerin hâla devam ettiğini söyledi.
 
     RPG Site'nin sorularını yanıtlayan Tanaka, şirketin şuanda sadece PS3'e ve PC'a Final Fantasy XIV yaptığını açıkladı. Ayrıca Tanaka, oyunu PC'de 1080p için uyumlu hale getirmeye çalıştıklarını, fakat PS3'de bunun desteklenmeyeceğini söyledi.
 
     Tanaka röportajda, "Final Fantasy XIV PS3'de, 720p'de çalışacak ve tam performans alınacak. PC versiyonunda ise bu çözünürlük 1080p'ye kadar çıkacak fakat bundan sadece bilgisayarları iyi olan kullanıcılar tam performans alabilecek. Ayrıca Final Fantasy XIV çoklu ekranı da destekleyecek. Yani kullanıcılar üç ekrandan bir karakteri yönetebilecekler." dedi.
 
     Son olarak Tanaka, oyunun yıl sonundan önce çıkmasını planladıklarının da haberini verdi. Oyunun yayınlanmış olan E3 videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler