Xbox Game Pass Abone Sayısı 10 Milyonu Aştı

30.04.2020 08:17 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 1 Ocak - 31 Mart tarihleri arasını kapsayan 2020 mali yılı üçüncü çeyrek finansal raporlarını paylaştı.
 
Microsoft CEO'su Satya Nadella, Xbox Game Pass servisinin 10 milyon abone sayısını aştığını ve Xbox Live'ın aylık 90 milyon aktif kullanıcısı bulunduğunu ve böylelikle rekor etkileşim sayılarına ulaştıklarını belirtti. 
 
Ayrıca Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden Android telefon veya tabletle doğrudan buluttan akış yoluyla oynayabilmeyi sağlayan Project xCloud'un yüz binlerce kullanıcıya sahip olduğu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla ülkeye genişleyeceği belirtildi. 
 
Bununla birlikte, Microsoft'un Xbox içerik ve servisleri bir önceki mali yılın aynı çeyreğine kıyasla %2 (33 milyon dolar) büyüme gösterirken Xbox oyun gelirleri bir önceki mali yılın aynı çeyreğine kıyasla %1 (14 milyon dolar) düşüş gösterdi. 
 
Microsoft 2020 mali yılı üçüncü çeyreğinde genel olarak tüm departmanlarda toplam 35 milyar dolar gelir elde etti. Bu da bir önceki mali yılın aynı çeyreğinden %15 daha fazla.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler