Xbox Game Pass Family and Friends paketinin ABD fiyatı bir hata nedeniyle açığa çıktı

31.03.2023 11:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox tarafından kullanıcılara kademeli olarak sunulacak Family And Friends aboneliği bazı detaylar ortaya çıktı. Şu anda resmi olarak ABD veya diğer bölgelerin çıkış tarihi ve fiyatlandırması açıklanmayan paketin birçok detayı Twitter kullanıcısı Jawmauncher tarafından paylaşıldı. Jawmauncher, bir hata sonucu bu paketin fiyatını ve detaylarını görüntülediğini belirtti.
 
Şu anda bu hizmet Kolombiya, Şili, Macaristan, İrlanda, İsrail, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve İsveç'te mevcut. 
 
Hizmet ne zaman kullanıcılara sunulacak?
 
 
 
Jawmauncher tarafından gönderiye göre Xbox'ın yeni abonelik fiyatı 39,95 dolar (aylık) olacak. Yeni abonelik hizmetinin çok yakında sunulacağını belirten kullanıcı Dashboard hatası nedeniyle karşısına böyle bir teklifin çıktığını belirtti.
 
Xbox, Family And Friends hizmetini ilk olarak Eylül ayında belirli ülkeler için duyurdu. Yine o dönem nümüzdeki aylarda daha fazla bölgeye sunulacağı belirtildi. Hizmetin fiyatı ilk aşamada İrlanda'da 21,90 dolar ve Kolombiya'da ise 11,20 dolardı. ABD bölgesinde ise bu rakam daha da artış gösterecek. 
 
Bu yeni abonelik seçeneği Game Pass Ultimate'ın faydalarını bir değil beş farklı kullanıcıya veriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler