Xbox Game Pass Fiyatları Ülkemizde Zamlanabilir: İşte Detaylar

21.10.2023 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass hizmeti için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan habere göre hizmetin zamlanabileceği söyleniyor. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen ekran görüntüleri ve hizmet içeriği bunu gösteriyor.
 
Xbox Game Pass fiyatına ülkemizde zam gelebilir
 
 
 
Ortaya çıkan görsellere göre hizmetin kullanıcılara sunduğu tekliflerin belli bir gün sonra sona ereceği yer alıyor. Bu görsel temel olarak Microsoft kanadında zamlanmaya gidileceğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Görsellere yukarıdan göz atabilirsiniz.
 
Görsel içerisinde teklifin 12 gün içerisinde sona ereceği ibaresi yer alıyor. Bu ibare ile beraber elbette kullanıcılar bir değişikliğin söz konusu olduğunu söylüyor ve yeni bir zam dalgasının gelmesi de olası görünüyor. 
 
Şu andaki hizmetin fiyatlarına bakacak olursak;
 
- Xbox Game Pass Ultimate: 120,99 TL
- PC Game Pass: 79,99 TL
- Xbox Game Pass Core: 79,99 TL
- Xbox Game Pass Console: 79,99 TL
 
Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler