Xbox Game Pass Fiyatları Zamlanıyor mu? Bir Kale Daha mı Düşüyor?

16.06.2023 20:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass hizmeti için yeni bir gelişme yaşanıyor. Aylık bazda ücretler ödeyerek geniş oyun kütüphanesine erişebildiğimiz hizmetin yakın zamanda zamlanacağı haberleri ortaya çıktı. Şu an için net olarak zamlanacak ibaresini kullanamasak da bunun olması muhtemel.
 
Xbox Game Pass üzerinde teklif için süre sınırı konulmuş durumda
 
 
 
Xbox Game Pass hizmetinde farklı farklı abonelik seçenekleri bulunuyor. Şu anda en ucuz abonelik seçeneği 29,99 TL'den başlıyor. Bu fiyatla ister konsol istersek de PC aboneliği alabiliyoruz. Her iki platformu da kapsayan Ultimate seçeneği ise 44,99 TL. Yakın zamanda ortaya çıkan haberler sonrası bu fiyatların güncelleneceği ortaya çıkıyor ve görsellerle beraber de bazı değişikliklerin olacağını varsayabiliyoruz.
 
Aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere teklifin belli bir süre sonra sonlanacağı yer alıyor. Kısa süreli teklif olarak karşımıza çıkan bu durum sonrası zam gelme ihtimali oldukça yükseliyor. İçerisinde bulunduğumuz ortamı göz önüne alırsak bu tarz hizmetlerin fiyatlarının artması oldukça doğal.
 
Peki siz bu bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler